Harmonie St Cecilia Grevenbicht-Papenhoven 120 jaar: tijd voor een knalfuif!

In 2020 bestaat harmonie St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven 120 jaar en dat moet gevierd worden. Het wordt een jaar vol muzikale hoogstandjes voor jong en oud, met concerten door zowel het orkest als de slagwerkwerkgroep en met als kers op de taart een spetterend feest. In hartje zomer, op vrijdag 28 augustus wordt er in de feesttent op de Heuvelsweg te Grevenbicht een knetterende knalfuif gehouden met een avondvullend programma van de bovenste plank. Headliner van de fuif is de band “De Coronas”; wel bekend van het Holland Heineken Huis , concerten in de Ziggodome, de Gentse Feesten en het Prinsengala in Sittard. Geen nummer is deze band onbekend en ze staan dan ook garant voor een avond vol interactie en plezier. Verder zal DJ Forza de tent op zijn kop zetten, zoals hij vaker doet tijdens de 90’s Forever party’s en het Amsterdam Dance Event. De Corona’s knalfuif is de openingsavond van een feestweekend dat in samenwerking met Schutterij Broederschap van het “Heilig Kruis” georganiseerd wordt. De schutterij zal op dezelfde locatie op zondag 30 augustus haar  Bondsschutterfeest organiseren. Beide verenigingen werken intensief samen om er een knallend succes van te maken.

De kaartverkoop voor De Coronas Knalfuif zal starten tijdens de Musicalconcerten op 31 januari en 1 februari in Gemeenschapshuis Oos Hoes. Daarnaast zijn kaarten verkrijgbaar ( à 12 euro)  op de andere voorverkoopadressen: Albert Heijn Schepers te Grevenbicht en Pootjes enzo te Limbricht. Vanaf 1 februari start ook de online kaarverkoop.

Meer informatie : www.cecilia-online.nl/120 en op onze social media kanalen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*