Persoonlijk leiderschap en depressie

Workshop door Peter Oostelbos

De hartenboom. Tijdens een depressie neemt de depressie de regie over je leven over. Peter Oostelbos laat zien hoe je in 7 stappen naar Persoonlijk Leiderschap de regie weer in eigen hand kunt nemen. Uit het boek De kracht van Depressie.

Week van de psychiatrie Sittard-Geleen 20-28 maart 2020

Betekenisvol meedoen

Op 20 maart 2020 gaat in de Ontmoetingskerk in Geleen de Week van de Psychiatrie Sittard-Geleen van start. Tot en met 28 maart vinden er op diverse locaties in Sittard-Geleen tal van activiteiten plaats rond het thema ‘Betekenisvol meedoen’. De week is bedoeld om taboes en stigma rond psychiatrie te doorbreken en te verminderen.
Alle activiteiten worden georganiseerd in het kader van de landelijke Week van de Psychiatrie, die elk jaar plaatsvindt in de laatste week van maart. Dit jaar is gekozen voor het thema ‘Betekenisvol meedoen’, omdat het belangrijk is dat iedereen, die te maken heeft met psychische kwetsbaarheden, mee blijft doen of weer mee gaat doen in de samenleving.

De activiteiten in de Week van de Psychiatrie zijn vooral bedoeld voor (ex)cliënten in de GGz, hun naasten, mantelzorgers, professionals en studenten, maar ook voor andere betrokkenen en geïnteresseerden. Wil je deelnemen aan één of meerdere activiteiten? Meld je dan voor 22 maart aan via de website van burgerkracht.

vrijdag 27 maart 2020 13.00 – 14.30 uur  Bibliotheek Ligne

Entree: gratis

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*