Watervrienden Neptunus Born succesvol tijdens NK

Tijdens de NCS Nederlandse zwemkampioenschappen deel 1 op 9 februari j.l. in Almere is er door de zwemmers van watervrienden Neptunus Born zeer succesvol gezwommen. Er werden in totaal 11 medailles gewonnen: 2x goud , 7x zilver en 4x brons. De medaille winnaars zijn Jorrit Smeets 2x goud, 1x brons, Sven van Etten 2x zilver, Yorn Maasssen 1x zilver, 1x brons, Nadine Willems 1x zilver, 1x brons, Lizzy Langen 1x zilver, 1x brons, Danny Koumans 1x zilver en zilver op de 4x100mtr vrije slag heren door Danny, Yorn , Jorrit en Sven. Verder werden er 13 persoonlijke records en 1 clubrecord gezwommen. Er werd door 14 verenigingen vanuit het hele land deelgenomen aan deze zwemkampioenschappen. Voor meer informatie over de wedstrijdploeg van watervrienden Neptunus Born kun je kijken op de site www.wvneptunus.com of kom eens kijken tijdens de trainingen op dinsdag- en donderdagavond van 18.00 uur t/m 20.00 uur in het zwembad ’t Anker te Born.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*