TYRELL WILLIAMS WINT MET OVERMACHT DE ZIPANGU-PRO TE NEERPELT

Tyrell van Karate & Thaiboksschool Alken was zondag 1-03-2020 weer geweldig op dreef en versloeg de een na andere tegenstander met ruime cijfer 1e partij 8-0 winst, 2e partij 8-0 winst, halve finale 3-0 winst en de finale werd afgesloten met maarliefst een 10-1 overwinning, Tyrell werd gecoacht door zijn pa Keynano Williams. Helaas konden enkele sterke kanshebbers van onze school Quinty Koop en Naomie Kramer vandaag niet aantreden omdat ze de griep hebben. Wel vochten enkele van de nieuwe talentjes van Alken en hoewel ze buiten de prijzen vielen vochten ze zeer goed, natuurlijk onder begeleiding van de coachen van team Alken Richard Emiel Schippers, Keynano Williams en Erwin Gotwalt

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*